Райффайзен Банк Аваль надав благодійну допомогу медзакладам, що лікують онкохворих дітей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль надав благодійну допомогу медзакладам, що лікують онкохворих дітей

Особисті фінанси
36
Київ. 2 квітня. – Райффайзен Банк Аваль надав благодійну допомогу на придбання через Благодійний фонд «Запорука» засобів захисту від коронавірусу та оплату транспортних послуг для медичних закладів, які сьогодні лікують дітей з онкологічними захворюваннями. Це Національний інститут раку, Клініка нейрохірургії дитячого віку та Західноукраїнський медичний дитячий центр.
На запит БФ «Запорука» Райффайзен Банк Аваль виділив 140 тис. грн на закупівлю для цих лікувальних закладів медичних масок, захисних окулярів, антисептиків для пацієнтів та персоналу, дезінфікуючих засобів для приміщень, а також на оплату послуг таксі для медпрацівників.
Банк підтримує діяльність БФ «Запорука», який опікується хворими на рак дітьми, протягом багатьох років. Крім того, з 2016 року в банку діє безстрокова благодійна акція збору коштів працівниками на лікування таких дітей та допомогу в забезпеченні роботи Центру для онкохворих дітей «Дача».
Раніше Райффайзен Банк Аваль також надав благодійну допомогу в розмірі 2,4 млн грн. на придбання трьох апаратів штучної вентиляції легень AVEA виробництва США для Київської міської лікарні №9 та Чернівецької обласної лікарні.
Райффайзен Банк Аваль сьогодні допомагає тим, хто перебуває у зоні найвищого ризику. І завжди допомагає тим, хто цього потребує!
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас