Ігрові платформи зіткнулися зі зростанням попиту на тлі карантину через коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ігрові платформи зіткнулися зі зростанням попиту на тлі карантину через коронавірус

Фондовий ринок
489
Великі ігрові онлайн-платформи стикаються зі зростанням попиту, оскільки все більше країн і населених пунктів змушують громадян залишатися вдома в спробі обмежити поширення нового коронавірусу. Про це пише Ars Technica.
Минулого тижня онлайн-мережі Microsoft і Nintendo на короткий час відключилися для багатьох користувачів по всьому світу, і мережевий трекер Downdetector відзначив численні сплески зареєстрованих проблем з PlayStation Network протягом тижня.
Керіаник з Xbox в Microsoft Філ Спенсер підтвердив через Twitter, що “використання злетіло практично скрізь”, і подякував співробітникам, які працюють над відновленням серверів. “У ці часи багато людей використовують ігри як спосіб залишатися на зв’язку”, – зазначив він.
У своєму нещодавньому оновленні Microsoft дала смутні запевнення в тому, що вона “активно відстежує тенденції продуктивності і використання, щоб гарантувати оптимізацію сервісу для наших клієнтів у всьому світі і пристосуватися до нового зростання і попиту”, зазначає видання.
Sony тим часом оголосила, що “працює з інтернет-провайдерами в Європі щодо трафіку завантажень, щоб допомогти зберегти доступ для всієї інтернет-спільноти”. Це означає загальне обмеження, яке може призвести до “трохи повільнішого завантаження ігор або із затримкою” для європейських користувачів, але все ж має забезпечити “надійний ігровий процес” в багатокористувацьких онлайн-іграх, вважає Sony.
Компанія Sony намагається вирішити “проблеми з інтернет-стабільністю, оскільки безпрецедентна кількість людей практикують соціальне дистанціювання і стають все більш залежними від доступу в Інтернет”, – йдеться в повідомленні компанії. Цей крок послідував через кілька днів після того, як Netflix і YouTube зробили аналогічні заходи по зниженню якості потокового відео за замовчуванням в Європі після тиску з боку інституцій ЄС, пише видання.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас