Вирішення земельних питань Держгеокадастр починає транслювати в інтернеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вирішення земельних питань Держгеокадастр починає транслювати в інтернеті

Казна та Політика
386
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру вводить онлайн-трансляції в YouTube із засідань, на яких вирішуватимуть питання розпорядження землями сільськогосподарського призначення.
Перші прямі ефіри заплановано на 11 березня, повідомляє пресслужба Держгеокадастру.
“Незабаром на нашому сайті та офіційному каналі Держгеокадастру в YouTube в режимі реального часу за участю фахівців головних управлінь Держгеокадастру будуть проводитися онлайн-трансляції розпоряджень землями сільськогосподарського призначення. 11.03 на сайтах ДУСів у розділі “Онлайн-трансляція розпорядження землями с/г призначення” відбудуться перші прямі ефіри: Херсонська, Полтавська, Дніпропетровська, Луганська та Черкаська області”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, така ініціатива є гарантією відкритого та неупередженого процесу розпорядження сільськогосподарськими землями, оскільки надає громадянам можливість бути в курсі рішень територіальних органів служби.
Очікується, що завдяки цьому населення “залучатиметься до процесу розгляду клопотань та ухвалення рішень щодо надання або відмови у наданні дозволів на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та користування”.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас