YASNO взяв на себе 15 європейських зобов'язань перед споживачами електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YASNO взяв на себе 15 європейських зобов'язань перед споживачами електроенергії

844
92 Європейські енергопостачальні компанії в інтересах 200 млн своїх клієнтів підписали в Брюсселі ініціативу Міжнародної асоціації Eurelectric “15 зобов’язань перед споживачами”.
Європейські компанії пообіцяли створювати нові послуги та рішення для більшої прозорості, простоти та доступності електроенергії для кращого енергетичного майбутнього. YASNO – єдиний постачальник від України, який взяв на себе європейські зобов’язання, підписавши ініціативу.
YASNO є постачальником електроенергії та енергоефективних рішень для 3,5 млн клієнтів у Києві, Донецькій та Дніпропетровській областях. Підписавши “15 зобов’язань”, ми будемо і далі допомагати нашим клієнтам підвищувати енергоефективність, розвивати електромобільність, інвестувати у відновлювані джерела енергії, розвивати цифрові сервіси та впроваджувати інноваційні технології для дому та бізнесу. Більшість із зазначених в ініціативі Eurelectric зобов’язань ми вже втілюємо у своїй діяльності. Ми розробляємо та впроваджуємо інноваційні послуги та рішення, щоб допомогти клієнтам краще контролювати свої витрати електроенергії, підвищуючи комфорт. Наші клієнти можуть більшість питань з постачання вирішити дистанційно через Інтернет або по телефону. Ми прозоро інформуємо і консультуємо клієнтів про оптимальні способи зменшення витрат на електроенергію. Наші комплексні рішення для дому та бізнесу допомагають зробити електроенергію більш доступною для кожного завдяки її розумному використанню: це енергоефективні набори, розумне світло, сонячні дахи, системи зберігання енергії, домашні зарядні станції для електромобілів, послуги енергоаудиту та енергосервісу. Ми допомагаємо клієнтам зробити перші кроки до розумного споживання енергоресурсів”, – зазначив директор з розвитку бізнесу YASNO Олександр Онищенко.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас