Укргазбанк надаватиме фінансовий лізинг на білоруську техніку з компенсацією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк надаватиме фінансовий лізинг на білоруську техніку з компенсацією

Особисті фінанси
57
Укргазбанк розширює співпрацю з Республікою Білорусь і тепер надаватиме фінансовий лізинг на білоруську продукцію із компенсацією. Нова програмам дозволить українському бізнесу отримувати транспортні засоби та обладнання на лояльних умовах та з компенсацією частини лізингових платежів – 2/3 облікової ставки НБУ.
«Ми постійно працюємо над новими заходами щодо стимулювання ефективності бізнесу та надання йому більшої свободи й можливостей. Укргазбанк вже давно працює з Урядом Республіки Білорусь і спільна програма зарекомендувала себе як одна з найцікавіших на ринку, багато наших клієнтів вже нею скористалися. З початку її дії вже видано 462 кредити на загальну суму майже 600 млн грн для придбання 789 одиниць техніки. А тепер ці товари доступні і в лізинг, що за нашими оцінками, буде найбільш цікаво та вигідно саме комунальному сектору», – зазначив Голова Правління Кирило Шевченко.
Спеціалісти Банку відзначили високу зацікавленість у придбанні товарів білоруського виробництва в лізинг. На сьогодні органи міського управління активно займаються оновленням складу існуючої техніки і парку транспортних засобів.
«Ця програма передбачає максимально зручні та лояльні умови фінансування, гнучкі графіки сплати лізингових платежів, надійне страхування переданого в лізинг майна, а головне – компенсацію з боку Республіки Білорусь. Тому, великого навантаження на міський бюджет не буде. Зазвичай банки користуються послугами лізингових компаній, але ми вирішили зробити цей процес простішим, особливо для комунальників, які чи не найбільше потребують підтримки. Бо ми зацікавлені у розвитку муніципального транспорту для комфорту і безпеки українців і вже ведемо переговори з багатьма містами, які планують оновити свої автопарки сучасним транспортом без зайвого навантаження на бюджет», – наголосив Кирило Шевченко.
Угодою передбачені спеціальні умови надання фінансового лізингу українським позичальникам на придбання товарів білоруського виробництва. Товари, що підпадають під дію програми, включають продукцію машинобудування різного призначення –сільськогосподарську, автомобільну, дорожньо-будівельну та іншу техніку. Наразі до переліку білоруської продукції, що можна придбати у лізинг, включені 77 підприємств.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас