Кожен третій е-ліміт на переказ коштів з України оформлюється для інвестицій за кордон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен третій е-ліміт на переказ коштів з України оформлюється для інвестицій за кордон

Світ
85
За рік дії нових правил валютного контролю в Україні оформлено 12 048 е-лімітів на переказ коштів за кордон, з яких майже 68% – через ПриватБанк. Як повідомили в банку, кожен третій е-ліміт на вивезення валюти українці отримують для купівлі цінних паперів провідних світових компаній. Для розміщення коштів на закордонному особистому рахунку в 2019 році видано 62% е-лімітів, ще приблизно 1,5% – на страхування життя за кордоном.
Серед тих, хто отримав е-ліміти на поповнення валютних рахунків та купівлю цінних паперів, кожен четвертий інвестує кошти у США (33%). За даними ПриватБанку, також популярні перекази на банківські рахунки в країнах, де найбільше українських заробітчан – Польща (14,3%) та Іспанія (14,3%). Більш ніж половина інвестованих за кордон коштів українці переказали у доларах США (53,2%), також популярні євро (38%) та польський злотий (8,1%).
Щоб інвестувати в закордонні активи через ПриватБанк, достатньо оформити заявку онлайн у Приват24. ПриватБанк допоможе отримати е-ліміти безкоштовно, крім того, банк забезпечує підтримку клієнтам на всіх етапах оформлення та відправки платежу.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас