У Мінекономіки прокоментували вплив коронавірусу на економіку України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінекономіки прокоментували вплив коронавірусу на економіку України

Казна та Політика
411
У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства моніторять ситуацію щодо спалаху коронавірусу у світі та його впливу на світову економіку, однак поки не вбачають жодних негативних наслідків для економіки України.
Про це розповів міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов в ефірі одного з українських телеканалів.
“Ми уважно моніторимо та слідкуємо за змінами і ми ще не бачимо ніяких негативних сигналів (для економіки країни від спалаху коронавірусу у світі. – Ред.)”, – сказав Милованов.
Він зазначив, що Україна експортує до Китаю значну кількість товарів, однак експорт цих товарів й надалі буде продовжуватися, незважаючи ні на що.
“Китай може розпочати виробляти менше металу, і це дасть можливість всім металургійним заводам світу допомогти Китаю у виробництві металу”, – сказав Милованов, при цьому він додав, що Україна дещо обмежила імпорт споживчих товарів з Китаю, однак це гарна можливість для вітчизняного бізнесу зайняти ту нішу, яка була зайнята КНР.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас