Представлено концепт шестимісного кросовера IED Tracy (ілюстрації) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено концепт шестимісного кросовера IED Tracy (ілюстрації)

Технології&Авто
541
stituto Europeo di Design представила нову концепцію мініатюрного електричного позашляховика з шістьма посадочними місцями, написану студентами магістратури з дизайну транспорту.
IED Tracy, що дебютує на Женевському автосалоні наступного місяця, задуманий як “нова концепція мобільності”, яка упаковує повністю електричну силову установку. Він був розроблений для громадського і приватного використання, як на дорогах, так і на бездоріжжі. Незважаючи на компактні розміри (довжина 3740 мм, ширина 2205 мм, висота 2083 мм), електромобіль IED Tracy пропонує достатньо місця для шести пасажирів.
Представлено концепт шестимісного кросовера IED Tracy (ілюстрації)
Це досягнуто завдяки тому, що в салоні використовується нетрадиційна компоновка сидінь, яка включає в себе L-подібне заднє і бічне сидіння, в якому можуть розміститися чотири людини, а також є одне сидіння для водія і сидіння, повернуте назад, для переднього пасажира.
Деталі силової установки концепції на даному етапі не розкриваються, але відомо, що в ній встановлено акумуляторну батарею в підлогу і повний привід, що, ймовірно, говорить про електродвигун на кожній осі або на кожному колесі. IED Tracy буде представлений 3 березня, і тоді ми дізнаємося про це більше.
Представлено концепт шестимісного кросовера IED Tracy (ілюстрації)
Електрична установка дозволила студентам спроектувати транспортний засіб з неіснуючими передніми і задніми звісами, щоб максимізувати внутрішній простір. Дах і більша частина бічних стінок IED Tracy Concept виконані зі скла, а пасажири знаходяться в безпеці завдяки великим яскраво-жовтим поперечним смугам, видимим ззовні. У передній і задній частині концепту розміщено набір багажних полиць із сіткою.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас