Укргазбанк зробив офіційну заяву щодо розслідування правоохоронцями діяльності ПАТ “Київметробуд” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Укргазбанк зробив офіційну заяву щодо розслідування правоохоронцями діяльності ПАТ “Київметробуд”

Фондовий ринок
664
Укргазбанк зробив офіційну заяву щодо розслідування правоохоронцями діяльності ПАТ “Київметробуд”
Укргазбанк надає всебічне сприяння працівникам правоохоронних органів для об’єктивного розслідування в рамках кримінального провадження щодо заволодіння бюджетними коштами під час будівництва метро на Виноградарь. Проте процесуальні дії жодним чином не стосуються операційної діяльності банку та його співробітників. Відділення Укргазбанку банку працюють у звичайному режимі.
Про це стало відомо з повідомлення на сайті Укргазбанку.
В банку підтвердили, що сьогодні, 11 лютого 2020 року, в деяких відділеннях Укргазбанку проводяться слідчі дії працівниками Генеральної прокуратури та СБУ в рамках кримінального провадження щодо запобігання шахрайському заволодінню бюджетними коштами посадовими особами ПАТ “Київметробуд” та підконтрольних керівництву ПАТ інших підприємств під час будівництва “Сирецько-Печерської” дільниці метрополітену.
«Банк надає всебічне сприяння працівникам правоохоронних органів для об’єктивного та неупередженого розслідування справи в рамках вищезгаданого кримінального провадження щодо діяльності ПАТ “Київметробуд”, – підкреслено в заяві Укргазбанку.
Також в заяві наголошується, що зазначені процесуальні дії жодним чином не стосуються операційної діяльності банку та його співробітників.
Відділення Укргазбанку працюють у звичайному режимі.
Раніше повідомлялося, що Офіс Генерального прокурора, слідчі та оперативні працівники СБУ здійснюють численні обшуки у структурних підрозділах ПАТ “Київметробуд”, їх посадових осіб, а також відділеннях АБ “Укргазбанку” та ряду приватних структур, які, ймовірно, задіяні у схемі шахрайського заволодіння бюджетними коштами, виділеними на будівництво метро на Виноградарь.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас