Вітренко звернувся до Коболєва із заявою про невиплату йому премії за "стратегічно важливі проєкти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вітренко звернувся до Коболєва із заявою про невиплату йому премії за "стратегічно важливі проєкти"

Фондовий ринок
1561
Виконавчий директор Групи “Нафтогаз” Юрій Вітренко звернувся із заявою до голови правління НАК “Нафтогаз” Андрія Коболєва, де вказав на порушення трудового договору і невиплату йому премії за досягнення вагомих цілей і реалізацію стратегічно важливих проектів. Відповідною заявою він поділився на своїй сторінці у Facebook.
“Минулої середи, я звернувся до голови правління НАК “Нафтогаз України” Андрія Коболєва із заявою про невиконання Нафтогазом трудових контрактів і порушення трудового законодавства. На жаль, ці порушення досі не були виправлені, і, як про це були попереджені в заяві, від сьогодні я змушений на це реагувати. Оскільки подальший розвиток подій може призвести до публічного розголосу, я публікую цю заяву, щоб запобігти маніпуляціям і помилковим інтерпретаціям”, – написав Вітренко.
Так, в тексті заяви йдеться, що за умовами Трудового договору, Нафтогаз зобов’язаний був виплатити Вітренку 50% премії ще 30 грудня 2019 року, але це досі не було зроблено.
Також у своїй заяві Вітренко аргументував, чому він заслужив премію, зазначивши, що саме він зробив найбільший внесок у те, що Нафтогаз отримав від Газпрому 2,9 мільярда доларів за рішенням Стокгольмського арбітражу.
“Я ініціював Стокгольмський арбітраж за контрактом на транзит газу, при цьому зовнішні юристи та експерти спочатку навіть не бачили для цього можливості. Я формально і неформально відповідав за цей арбітраж з боку Нафтогазу. Я розробляв ключові економічні аргументи та їх обґрунтування”, – написав Вітренко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас