Universal Bank отримав перемогу у трьох номінаціях рейтингу "Банки 2020 року" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Universal Bank отримав перемогу у трьох номінаціях рейтингу "Банки 2020 року"

Особисті фінанси
71
Universal Bank отримав перемогу у трьох номінаціях рейтингу "Банки 2020 року"
5 лютого в рамках VI LEGAL BANKING FORUM, що був проведений «Фінансовим клубом» та видавництвом «Юридична практика», були нагороджені переможці рейтингу «Банки 2020 року».
У категорії «Банки з приватним українським капіталом серед великих банків» Universal Bank отримав перемогу у трьох номінаціях:
1. «Чистий банк» (співвідношення кредитів 1-2 класу фізичних осіб та 1-3 класу юридичних осіб до розміру кредитного портфелю за січень-листопад 2019 року);
2. «Роздрібний банк» (абсолютний приріст гривневих кредитів фізичних осіб за січень-листопад 2019 року),
3. «Ощадний банк для населення» (абсолютний приріст гривневих поточних рахунків фізичних осіб за січень-листопад 2019 року)
У розрахунках використовувалися дані звітності банків, яку публікує Національний банк, станом на 1 січня і на 1 грудня 2019 року. Ключовими показниками стали динаміка активів, депозитного та кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, якість кредитних портфелів, прибуток банків, а також динаміка портфеля платіжних карток.
Ми пишаємося черговими відзнаками Universal Bank на українському ринку і надалі докладатимемо максимум зусиль, щоб надійність та стабільність Банку високо цінувалась експертами та клієнтами!
За матеріалами:
Універсал Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас