Lincoln оголосив про розробку свого першого повністю електричного кросовера на платформі Rivian — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lincoln оголосив про розробку свого першого повністю електричного кросовера на платформі Rivian

Технології&Авто
428
Lincoln офіційно оголосив про розробку свого першого повністю електричного кросовера на платформі Rivian.
Новинка приєднається до гібридів, що підключа.ться – Lincoln Aviator і Corsair Grand Touring, які вже присутні в лінійці автовиробника. Однак на відміну від знайомих моделей з класичним компонуванням, плід співпраці буде абсолютно новою моделлю, побудованою на «скейтборд»-платформі.
Розробка Rivian буде модифікована під вимоги Lincoln, однак збереже всі свої особливості. Вона являє собою компактну плоску основу, середню частину якої займає блок батарей, а для руху використовуються окремі компактні електродвигуни для кожного з коліс. Саме на такій архітектурі побудовані електричний пікап Rivian R1T і електрокросовер Rivian R1S з потужністю до 750 к.с., батареєю на 180 кВт/год і цінником від $70 000, які мають вийти на ринок в 2020 році.
Вихід преміального електричного SUV від Lincoln стане частиною глобального стратегічного плану Ford Motor Company з електрифікації модельного ряду, в рамках якого компанія інвестує понад $11,5 млрд в реалізацію відповідних проектів, включаючи електрокросовер Mustang Mach-E і електричний пікап F-150.
Офіційно терміни виходу першого електромобіля Lincoln не озвучують, проте за даними Reuters це відбудеться в кінці 2021 – на початку 2022 року.
Lincoln оголосив про розробку свого першого повністю електричного кросовера на платформі Rivian
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас