Американський мільярдер веде переговори про продаж бренду Victoria's Secret — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський мільярдер веде переговори про продаж бренду Victoria's Secret

Фондовий ринок
877
Власник Victoria’s Secret 82-річний Леслі Векснер веде переговори про продаж білизняного бренду або його частини, повідомляє газета The Wall Street Journal з посиланням на свої джерела.
За інформацією видання, Векснер також обговорює можливість виходу з посади головного виконавчого директора L Brands – компанії, що володіє брендом Victoria’s Secret, відзначили джерела.
L Brands (також володіє мережами Bath&Body Works і Pink) з річним оборотом близько $7 млрд тривалий час домінувала на ринку нижньої білизни США, але в останні роки компанія відчуває фінансові труднощі.
За інформацією джерел, рішення про потенційну угоду і план спадкоємності можуть бути ухвалені в найближчі тижні.
Акції L Brands минулого року подешевшали на 29%. У середу, 29 січня, акції компанії дорожчали на 1,88% до $20,56 за папір. Капіталізація компанії зараз становить $5,68 млрд, в 2015 році ринкова вартість L Brands була на рівні $29 млрд, що є піковим значенням.
Минулого року нью-йоркський хедж-фонд Barington Capital, який купив невеликий пакет акцій L Brands, запропонував розглянути питання про поділ швидкозростаючої мережі Bath&Body Works і бренду Victoria’s Secret.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас