Фонд Білла Гейтса виділяє 10 мільйонів доларів на боротьбу із захворюванням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд Білла Гейтса виділяє 10 мільйонів доларів на боротьбу із захворюванням

Фондовий ринок
561
Фонд засновника компанії Microsoft Білла Гейтса і його дружини Мелінди Bill & Melinda Gates Foundation вирішив виділити 10 мільйонів доларів на заходи, пов’язані з боротьбою з поширенням смертельного коронавірусу з Китаю.
Про це повідомляється на сайті Фонду.
Відзначається, що половина цієї суми піде на боротьбу з вірусом безпосередньо в Китаї, де фонд вже працює “з цілою низкою китайських партнерів з державного і приватного секторів”. Ще 5 мільйонів підуть на надання допомоги африканським центрам з контролю і профілактики захворювань. Ці заходи будуть включати технічну підтримку для здійснення скринінгу і безпосереднього лікування.
Про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила в кінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу – 2019 nCoV. Вірус передається від людини до людини. Інкубаційний період коронавірусу триває від 2 до 12 діб. Вірус поширився в низці країн Азії, потрапив до Франції, США, Канади та Австралії. За останніми даними, кількість жертв коронавірусу в Китаї збільшилася до 80 осіб, кількість хворих в країні офіційно перевищила 2700 осіб.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас