Google тестує новий інтерфейс меню «Поділитися» в Chrome — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google тестує новий інтерфейс меню «Поділитися» в Chrome

Фондовий ринок
493
Меню «Поділитися» в Android являє собою збірник різних можливих видів взаємодії. Коли на мобільному пристрої встановлено багато різних додатків, користуватися ним стає не дуже зручно.
В Android 10 компанія Google поліпшила організацію цього меню і допрацювала функцію припущення. Однак її власні додатки, такі як Photos, YouTube, і News, використовують різні підходи до подання вікна «Поділитися». Тепер же компанія тестує нову форму подання цього меню для Chrome, яка включає функцію генерації QR-кодів.
Новий інтерфейс меню «Поділитися» отримав додатковий рядок параметрів для обміну контентом, специфічних для браузера, включаючи нову функцію «QR-код». Вона дозволяє користувачам створювати QR-код і ділитися ним з одержувачем. Крім того пропонуються опції «Надіслати на пристрої» і «Копіювати посилання». Останній варіант – це вбудований інструмент для створення скріншотів, який, ймовірно, дозволить користувачам вирізати частину веб-сторінки, не виходячи з програми. Чудовим доповненням може бути також прокрутка і зйомка, то, що деякі OEM-виробники від початку надають в своїх варіантах складання Android.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас