НБУ зробить все, щоб зробити ПриватБанк цікавим інвесторам - Рожкова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ зробить все, щоб зробити ПриватБанк цікавим інвесторам - Рожкова

Фондовий ринок
546
Нацбанк зробить все, щоб довести “ПриватБанк” до того стану, коли він буде цікавий інвесторам і держава зможе в вийти з капіталу цього банку.
Про це під час щорічної зустрічі з клієнтами і партнерами Національного банку сказала перший заступник глави НБУ Катерина Рожкова.
“Я вірю в мудрість і чесність наших суддів. Якщо серйозно, ми не дарма тут все сидимо”, – сказала вона, відповідаючи на запитання про те, чи не буде “зламана” затверджена Стратегія розвитку фінансового сектора України до 2025 року, якщо суди приймуть рішення про денаціоналізацію “ПриватБанку”.
“У мене є абсолютна впевненість… По-перше, я дійсно вірю в справедливість. По-друге, я вірю, що ми командно зможемо утримати ситуацію під контролем в будь-якому випадку. Хоча я вірю в справедливе і мудре рішення. І це аж ніяк не завадить нам реалізувати наші плани і нашу стратегію. Більше того, в подальшому ми зробимо все, щоб підготувати, в тому числі ПриватБанк, довести його до того стану, фінансового, економічного, коли він буде цікавий інвесторам і держава зможе врешті-решт вийти з капіталу цього банку. Тому ні, все спокійно, ситуація під контролем”, – зазначила Рожкова.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас