У Київтеплоенерго недорахувалися понад 1,7 млн грн, виділених на охорону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київтеплоенерго недорахувалися понад 1,7 млн грн, виділених на охорону

Казна та Політика
391
Директора приватного підприємства та посадову особу комунального підприємства “Київтеплоенерго” підозрюють у розкраданні понад 1,7 млн грн. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.
“У Києві та Київській області викрито директора приватного підприємства та посадовця комунального підприємства, злочинна діяльність яких завдала державі збитків на суму понад 1,7 млн грн” , – йдеться у повідомленні.
За даними правоохоронців, минулого року КП “Київтеплоенерго” уклало з приватним підприємством договір про надання послуг охорони об’єктів, розташованих на території міста Києва, та перерахувало на рахунки приватного підприємства понад 40 млн грн. бюджетних коштів.
Під час досудового розслідування з’ясувалося, що виконавець не надав охоронних послуг на загальну суму понад 1,7 млн гривень, що підтверджується висновками експертиз.
Правоохоронці також перевірять законність витрачання комунальним підприємством понад 40 млн гривень, виділених на охорону інших об’єктів.
Дії чиновників кваліфіковані за статтями про розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас