Голова ВР спростував чутки про підвищення депутатам зарплати до 100 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ВР спростував чутки про підвищення депутатам зарплати до 100 тис. грн

Казна та Політика
349
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков спростував чутки про підвищення народним депутатам зарплати до 100 тис грн. За його словами, ця інформація не відповідає дійсності.
“Я щойно звертався до апарату, мені надали повну інформацію. Є індексація заробітної плати народних депутатів, однак вона не відповідає тим цифрам, які пишуть в ЗМІ: про 100 тисяч, десь я читав про 150 тис. грн. Зміна заробітної плати становить близько 3 тис. грн і пов’язана вона з підвищенням прожиткового мінімуму”, – заявив він на відкритті ранкового засідання Ради.
Разом з тим Разумков запропонував під час години запитань до уряду в п’ятницю, 17 січня, заслухати міністрів і главу уряду Олексія Гончарука з питання високих премій.
Нагадаємо, вчора, 13 січня, колишній віце-прем’єр-міністр і міністр соціальної політики Павло Розенко на своїй сторінці в Facebook заявив, що з 1 січня зарплату народних депутатів буде збільшено в 2,5 рази – до 100 тис. грн. Також він заявив, що підвищення зарплат для топ-чиновників склало 3,5-5 разів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас