Держава передасть дітям-сиротам 1,5 тисячі квартир, - Соколовська — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держава передасть дітям-сиротам 1,5 тисячі квартир, - Соколовська

Нерухомість
331
В Україні 1,5 тисячі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримають нове житло, а наступного року діти стануть пріоритетом у роботі Мінсоцполітики.
Про це під час поїздки у Житомирську область повідомила міністр соціальної політики Юлія Соколовська.
“Роками українських політиків возили на перерізання стрічок. Такі візити створювали ілюзію, що все добре і справи йдуть чудово. Кортежі чиновників їздили спеціальними маршрутами по ідеальній дорозі, вони відвідували кращі заклади і установи. І так рік за роком влада віддалялася від людей. Під час візиту на Житомирщину ми намагалися зрозуміти реальний стан справ. Вже по ходу візиту ми заїхали в кілька закладів, яких взагалі не було в програмі, а також відмовилися від частини тих, які були заплановані”, – зазначила міністр.
Свій візит вона розпочала з міста Коростишів, де зустрілася з 22-річною Олександрою, яка як сирота за допомогою держави цього року отримала нову квартиру.
“Загалом у 2019 році понад 50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа отримають власне житло на Житомирщині. Якщо говорити в масштабах всієї країни – це понад 1,5 тис. осіб”, – зазначила Соколовська.
Вона також відвідала реабілітаційний заклад для дітей з інвалідністю, який розташований в Барановській ОТО і Коростишівський центр соціального захисту, де зустрілася з його працівниками і постояльцями.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас