Китайська компанія Lenovo випустить свій перший ігровий смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія Lenovo випустить свій перший ігровий смартфон

Фондовий ринок
313
Компанія Lenovo незабаром може стати останнім виробником, який вступив в клуб ігрових смартфонів. Як повідомляється, вона створила соціальний обліковий запис Weibo для свого ігрового суббренда Legion, що вказує на швидке оголошення нового гаджета.
Як повідомляє портал Gizmochina, підтверджено появу облікового запису Legion Weibo, на якому також є вогненний логотип Legion як аватарка. В описі облікового запису згадується, що вона належить Lenovo Mobile. Аккаунт не розкрив ніяких подробиць про телефон і опублікував лише кілька ігрових відео про мобільну гру King of Glory.
В одній з публікацій від 24 грудня показано чотири телефони з водяним дисплеєм, але неясно, чи є вони старими телефонами Lenovo, чи майбутнім ігровим смартфоном. Поки що компанія не робила жодних офіційних заяв про існування ігрового смартфона під брендом Legion.
Legion – це ігровий бренд Lenovo, під яким компанія в основному випускала ігрові ПК, ноутбуки, аксесуари і монітори. Якщо Lenovo вирішить випустити ігровий смартфон Legion, вона буде конкурувати з іншими телефонами від Asus ROG, Black Shark, Nubia Red Magic і Razer.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас