Корпорація "Еталон" на початку 2020 р. поставить перший автобус до Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Еталон" на початку 2020 р. поставить перший автобус до Польщі

Фондовий ринок
454
Корпорація “Еталон”, найбільший суб’єкт автомобільного ринку України, у 2020 році має намір почати продаж приміських автобусів середнього класу на ринку Східної Європи, поставивши в січні перший автобус до Польщі, повідомив президент корпорації Володимир Бутко.
“Наш амбітний план на 2020 рік – це продаж наших автобусів на ринки Східної Європи. До Польщі буде поставлена демо-версія автобуса, яку вони закуплять і проведуть “обкатку” протягом двох-трьох місяців, за результатами якої буде ухвалюватися рішення про подальші закупівлі”, – зазначив Бутко на пресконференції в Києві в четвер.
За його словами, вже укладено дилерський договір, який, зокрема, передбачає можливість поставки мінімум 50 автобусів на рік.
“Поки що вони нічого гарантувати не можуть, але після обкатки з пасажирами першого автобуса йтиметься про подальші поставки. На черзі – Чехія і Румунія, з якими ведуться переговори”, – зазначив голова корпорації.
За його словами, автобус “Тюльпан” з силовим агрегатом DAF Євро-6 був створений ще три роки тому, але процес сертифікації (випробування, протоколи) тривав два роки, і сертифікат був отриманий в середині 2019 року. Інвестиції в цей процес склали EUR100 тис.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас