В Укртелекомі з 1 січня відмовляться від застарілих послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укртелекомі з 1 січня відмовляться від застарілих послуг

Фондовий ринок
3326
З 1 січня ПАТ “Укртелеком” припинить надавати деякі послуги, які називає “застарілими”. Це паралельні телефонні апарати у різних абонентів і деякі інші послуги.
Про це повідомили в прес-службі “Укртелекому”.
“З 1 січня 2020 р. ПАТ «Укртелеком» припиняє надання застарілих послуг користування паралельним телефонним апаратом у різних абонентів, телефонним апаратом односторонньої дії і вечірнім телефоном для абонентів (фізичних осіб)”, – йдеться в повідомленні.
Надалі абонентам, які користувалися цими послугами, фіксований телефонний зв’язок буде надаватися на умовах тарифного плану «Простий».
Для абонентів (фізичних осіб), які користуються основним паралельним телефонним апаратом (у різних абонентів), переведення телефонного номера відбудеться після 1 січня без зміни номера телефону.
Абонентів (фізичних осіб), які користуються додатковим паралельним телефонним апаратом (у різних абонентів), телефонним апаратом односторонньої дії і вечірнім телефоном, додатково поінформують про заміну номера телефону в рахунках за телекомунікаційні послуги за листопад 2019 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас