Офіційний дистриб’ютор кліматичної техніки про вигоди для інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Офіційний дистриб’ютор кліматичної техніки про вигоди для інвесторів

Нерухомість
356
Нерухомість залишається одним із найбільш привабливих сегментів для інвесторів в Україні. Особливо динамічно розвиваються такі напрямки як торгівельна (ТРЦ, ТЦ та шоппінг-молли) і офісна нерухомість (офісні та бізнес-центри). Тільки у Києві та передмісті столиці на різній стадії реалізації знаходяться понад 40 проектів, загальною орендованою площею більше 1,3 млн. квадратних метрів. А у сегменті офісної нерухомості анонсовані до відкриття протягом року понад 20 бізнес-центрів загальною орендованою площею більше 180 тис. кв.м. Першочерговим завданням під час реалізації таких проектів є кліматизація – це поняття сьогодні включає в себе кондиціювання повітря, вентиляцію, опалення та підготовку гарячої води.
Офіційний дистриб’ютор кліматичної техніки про вигоди для інвесторів
Вибір постачальника кліматичної техніки – процес відповідальний, і з цією метою девелопери, генпідрядники та забудовники проводять тендери, до яких запрошують професійні спеціалізовані структури з великим досвідом – адже тільки вони можуть запропонувати ефективне рішення. Безумовно, замовники прагнуть оптимізувати витрати, але робити це треба без шкоди для якості обладнання, а оцінювати необхідно не набір техніки сам по собі, а комплексне рішення. Одним з простих способів оптимізації вартості рішення по кліматизації великих об’єктів нерухомості є робота із офіційним постачальником виробника обладнання.
«Компанія «Ліконд» працює на ринку України вже понад 18 років. У тій чи іншій мірі, вже співпрацювала із більшістю відомих на ринку девелоперських та великих будівельних компаній. Але якщо раніше поставки обладнання, головним чином, проходили через інсталяційні компанії, то на сьогодні до традиційного формату співпраці додались прямі контакти між нами, як дистриб’ютором і девелоперами, а також великими корпоративними клієнтами компанії DAIKIN в Україні», – відзначає Володимир Степура, директор компанії «Ліконд», офіційного дистриб’ютора DAIKIN в Україні.
Офіційний дистриб’ютор кліматичної техніки про вигоди для інвесторів
Слід відзначити, що поставки обладнання компанією «Ліконд» здійснюються напряму від виробника – європейської штаб-квартири DAIKIN Europe N.V. В Україну постачається усе офіційно доступне для нашого ринку обладнання, із проходженням необхідних митних процедур і наданням гарантії від виробника. Також офіційний дистриб’ютор надає гарантійне та пост-гарантійне обслуговування техніки.
«Офіційний статус дозволяє нам надавати додаткові, спеціальні умови, які допомагають замовнику крупних об’єктів нерухомості прийняти рішення на нашу користь. Наприклад, ми готові надати консультаційно-технічну допомогу на усіх етапах проектування та на інших етапах, з метою надання оптимального рішення по кліматизації об’єкта (порівнянн конкурентних варіантів), а також виконати підбір та перевірку підбору обладнання. Ми можем надати спеціальні ціни на обладнання – під конкретний об’єкт, а також запропонувати гнучкі умови оплати. Також можемо запропонувати розширений термін гарантійного обслуговування, здійснити пуско-наладку обладнання DAIKIN на пільгових умовах», – каже Володимир Степура.
Але головна перевага роботи із офіційним постачальником – гарантія якості наданого обладнання і послуг. Запорукою професіоналізму у даному випадку є великий досвід роботи на рику, в цілому, та досвід реалізації великих об’єктів, зокрема.
Довідка. За оцінками експертів, частка «Ліконд» у сегменті мультизональних систем (VRF) складає близько 15% (у кількісному обсязі), також компанія входить до ТОП-5 провідних постачальників чилерів в Україні та до ТОП-3 ринку кліматизації великих об’єктів нерухомості в Україні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас