Кабмін встановлюватиме посадові оклади деяких держорганів - закон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін встановлюватиме посадові оклади деяких держорганів - закон

Казна та Політика
382
Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до розділу ІI “Прикінцеві та перехідні положення” закону “Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади” (щодо визначення розмірів посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників правоохоронних та інших органів державної влади) (реєстраційний номер 2572).
За ухвалення закону проголосували 277 народних депутатів. Законом викладено у новій редакції пункт 3 розділу ІІ “Прикінцеві та перехідні положення” закону “Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади”.
Ним передбачено, що “з 1 січня 2020 року норми та положення законів України, якими визначені розміри посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників державних органів, крім Апарату Верховної Ради, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, Вищого антикорупційного суду, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного агентства з питань запобігання корупції, Рахункової палати та членів Центральної виборчої комісії, застосовуються в порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас