Instagram дасть можливість додавати кілька фотографій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram дасть можливість додавати кілька фотографій

Технології&Авто
482
Новітня функція Instagram дозволяє користувачам розміщувати кілька фотографій в одному пості.
Функція, яка називається Layout, запускається у всьому світі, і користувачі можуть вставляти до шести фотографій.
Це проста функція, але вона, ймовірно, буде популярна, особливо з урахуванням безлічі сторонніх додатків для редагування історій, які пропонують щось подібне. У Instagram єдиний спосіб раніше здійснити подібний трюк полягав у тому, щоб скопіювати фотографію з галереї і вставити її в текстове поле.
Поява цієї функції свідчить про посилення Instagram. Хоча цей інструмент верстки може бути привабливим для сторонніх додатків, як тільки Instagram включить його в свій власний додаток, мільйони користувачів більше не потребуватимуть рішень від інших компаній. Це схоже на функцію Boomerang в Instagram, яка робить непотрібними інші сторонні додатки для створення гіфок.
Соціальна мережа Instagram неухильно створює нові можливості для Stories, особливо з її новим режимом створення, який дає людям можливість створювати контент, крім фотографій. Серед інших варіантів є режим набору тексту, шаблони з підказками розмов і повідомлення повернення. Оновлення програми вже почало поширюватися, але потрібен час, щоб його отримати.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас