Власники Redmi Note 8 Pro почали скаржитися на «оцеглювання» смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники Redmi Note 8 Pro почали скаржитися на «оцеглювання» смартфонів

Фондовий ринок
27286
Випущений в кінці літа Redmi Note 8 Pro викликав безліч суперечок серед користувачів через обраний виробником процесор MediaTek Helio G90T замість чіпа від Qualcomm. Для вирішення проблеми з наявністю кастомних прошивок були опубліковані вихідники ядра смартфона. Однак на користувачів чекали більш серйозні неприємності.
Розробники з XDA і звичайні користувачі почали повідомляти про «оцеглювання» Redmi Note 8 Pro при спробі прошивки кастомного рекавері і навіть при оновленні MIUI через рекавері. Це не рідкість, коли відсутні стабільні прошивки і налагоджене ПЗ, але в цьому випадку у спільноти поки що немає жодних інструментів для повернення своїх смартфонів до нормального стану.
Пристрої на базі процесорів Qualcomm Snapdragon можуть бути прошиті за допомогою команд fastboot, але для смартфонів на MediaTek потрібне спеціальне програмне забезпечення SPFlashTool. Воно сумісне з Redmi Note 8 Pro, але вимагає наявності авторизованого облікового запису Xiaomi. У звичайних користувачів і сторонніх розробників такого запису немає.
Зараз власники Redmi Note 8 просять компанію надати їм модифіковану версію SPFlashTool, що не вимагає авторизованого облікового запису Xiaomi.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас