Оновлення YouTube Music істотно спрощує пошук нової музики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлення YouTube Music істотно спрощує пошук нової музики

Технології&Авто
549
Компанія Google оголосила про важливе оновлення музичного сервісу YouTube Music. Воно націлене на спрощення пошуку свіжих композицій або просто цікавих треків шляхом рекомендації користувачу трьох нових плейлистів.
З оновленням на головній сторінці YouTube Music буде відображатися три плейлисти: Discover Mix, New Release Mix і Your Mix. Всі вони націлені на надання користувачеві швидкого доступу до нових треків, які можуть його зацікавити.
У Discover Mix щосереди буде пропонуватися 50 підібраних треків від виконавців, яких користувач ніколи не слухав. У цей плейлист також потраплять маловідомі треки від музикантів, з творчістю яких слухач вже знайомий.
Плейлист New Release Mix націлений на знайомство з новими треками улюблених артистів користувача і піснями, які можуть йому сподобатися. Цей список буде змінюватися щоп’ятниці і поповнюватися протягом тижня в міру виходу свіжих релізів.
В рамках Your Mix будуть пропонуватися треки від відомих користувачеві виконавців і музикантів, підібраних сервісом на основі вподобань. Цей плейлист буде постійно оновлюватися і змішувати вміст.
Нововведення вже доступно в YouTube Music для всіх користувачів в додатках для iOS, Android і в веб-версії сервісу.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас