JPMorgan перевіряє витрати співробітників за допомогою штучного інтелекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan перевіряє витрати співробітників за допомогою штучного інтелекту

Світ
439
JPMorgan Chase & Co., найбільший за розміром активів банк США, почав використовувати технологію штучного інтелекту, щоб перевіряти звіти про витрати своїх співробітників у поїздках і встановлювати, чи відповідають вони політиці компанії.
Про це повідомила директор банку з інформаційних технологій Лорі Бір на конференції в Нью-Йорку.
“Ми фактично відмовилися від необхідності отримувати схвалення менеджерів”, – сказала Бір.
“Ми робимо 100% аудиту за допомогою моделі штучного інтелекту, яка дозволяє упевнитися, що, коли ми перевіряємо звіти про поїздки та витрати, вони відповідають нашій політиці”, – зазначила вона.
Контроль за витратами є особливо складним для фінансових компаній, співробітники яких проводять основну частину року в поїздках і на зустрічах з клієнтами. Wells Fargo & Co. торік звільнив або тимчасово припинив трудовий контракт більше десятка співробітників за передбачувану фальсифікацію звітів про витрати, повідомляла The Wall Street Journal.
Тим часом залучення аудиторів до перевірки даних про витрати фактично тягне за собою ще більші витрати. За словами Бір, завдяки використанню штучного інтелекту JPMorgan “звільняє менеджерів від частини бюрократичних процедур”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас