Nissan оновив електромобіль Leaf (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan оновив електромобіль Leaf (фото)

Технології&Авто
10609
Компанія Nissan розкрила подробиці про Leaf 2020 року для японського ринку. Уже в лютому на ринок надійде оновлений електрокар з розширеним набором систем допомоги водієві.
У числі нововведень – вдосконалена технологія ProPilot, яка тепер вміє підтримувати потрібну швидкість при русі на схилі, асистент паркування, що допомагає водієві маневрувати і скорочує час паркування на 20 відсотків, а також інтелектуальна система моніторингу сліпих зон і функцією попередження пішоходів про наближення за допомогою звуку. Крім усього перерахованого, 9-дюймовий екран мультимедійної системи тепер входить в список стандартного обладнання, а палітра кольорів кузова поповнилася відтінками Vivid Blue і Stealth Grey.
Nissan оновив електромобіль Leaf (фото)
В кінці жовтня з’явилася інформація про повнопривідну модифікацію Leaf з двомоторною силовою установкою. Повний привід планується впровадити на електромобіль наступного покоління: він отримає по одному електричному мотору на кожній осі, які сумарно видають 308 кінських сил і 680 Нм крутного моменту. Система дозволяє незалежно управляти гальмуванням кожного з чотирьох коліс, підвищуючи крутний момент, що створюється кожною шиною.
Nissan оновив електромобіль Leaf (фото)
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас