У 2022 році з'явиться новий «дуже маленький» позашляховик Jeep — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2022 році з'явиться новий «дуже маленький» позашляховик Jeep

Технології&Авто
2842
Jeep в 2022 році почне продавати новий «дуже маленький» позашляховик, який має скласти конкуренцію Suzuki Jimny. Про це журналістам розповів Марко Пігоцці, директор з маркетингу європейського офісу компанії Jeep.
Новий позашляховик стане найменшою моделлю в лінійці Jeep, навіть меншою, ніж Renegade. Він підійде як для повсякденних поїздок по місту, так і по сільській місцевості. Ця модель отримає відмінні позашляхові характеристики.
За словами Пігоцці, довжина цієї новинки складе близько чотирьох метрів, що трохи більше, ніж довжина Suzuki Jimny, але коротше, ніж довжина Nissan Juke нового покоління.
Позаяк Jeep останнім часом почав переходити на «зелені» технології (з’явилися гібридні Renegade і Compass), то можна припустити, що новий найменший його позашляховик отримає або гібридну, або повністю електричну силову установку.
Зараз багато говорять про можливе злиття FCA з PSA. Якщо це станеться, то тоді найменший «Джип» можуть побудувати на модернізованій платформі Common Modular Platform французького концерну Peugeot-Citroen. На цій платформі створені вже електричні версії моделей Peugeot 208, Opel Corsa і DS3 Crossback.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас