Xiaomi запатентувала підекранну камеру для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентувала підекранну камеру для смартфонів

Технології&Авто
948
Продовжуючи працювати над технологією розміщення фронтальної камери під дисплеєм смартфона, Xiaomi вже продемонструвала фотографії апарату, який першим в портфоліо компанії отримає подібне рішення. Тепер же в мережі з’явився патент, що в деталях описує принцип роботи «прихованої» фронтальної камери, яка не псує естетику дисплея.
У базі даних китайського патентного бюро з’явився документ під назвою «Структура дисплея і електронного устаткування», в якому описується робота камери, встановленої під дисплеєм смартфона. Передбачається, що саме такий механізм фронталки отримає модель Mi Mix 4.
Схема розміщення сенсора передбачає область екрану з функцією регулювання прозорості за рахунок зміни поляризації. Така ділянка здатна як демонструвати зображення, так і «відключатися» під час активації камери, при цьому пропускаючи світло на матрицю датчика.
Xiaomi запатентувала підекранну камеру для смартфонів
За даними джерел мережі, анонс Xiaomi Mi Mix 4 з підекранною фронталкою може відбутися на виставці CES 2020 або MWC 2020 року, тобто не пізніше кінця лютого наступного року. Детальні специфікації і очікувана ціна майбутньої новинки невідомі.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас