Кешбек до свят від Альфа-Банку та програми винагород Cash’U CLUB — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кешбек до свят від Альфа-Банку та програми винагород Cash’U CLUB

Особисті фінанси
53
Традиційно на початку місяця Альфа-Банк Україна оновив перелік категорій з підвищеним кешбеком у програмі винагород Cash’U CLUB. Час обрати ті, що принесуть у грудні до 20% кешбеку, а також зазирнути до акційних пропозицій та розіграшів.
Програма винагород Cash’U CLUB хоче підтримати різдвяно-новорічну атмосферу своїми подарунками. Тому, окрім категорій з підвищеним кешбеком «Мої СУПЕРбонуси», учасників програми чекають новинки у розділах «Акційні пропозиції» та «Виграти подарунки».
У грудні клієнти можуть взяти участь у десяти розіграшах. Подарунки тут більш ніж новорічні:
«яблучні» бездротові навушники,
ігрова приставка Sony playstation 4 pro 1tb,
снігокат Stiga Classic,
кавоварки Delonghi EC 685,
сертифікат на відпочинок номіналом 50 000 грн.
Є й більш побутові, що підтримають у щоденних витратах, – 20л пального на АЗК GLUSCO, кешбек 5% у категорії «Кафе та ресторани», 1000 бонусів Cash’U.
Та це ще не все! Також продовжуються найактуальніші акції. Серед них є й новинка – партнерство з сервісом доставки ліків – Liki24, що передбачає можливість замовити ліки додому з кешбеком 10%!
Нагадуємо, щомісяця з Cash’U CLUB ви можете накопичувати необмежену суму кешбеку, а повертати назад на картку до 5000 грн. Тому не гайте часу, заходьте у Alfa-Mobile Ukraine та обирайте для себе нові вигоди від Cash’U CLUB!
Веселих свят!
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас