Розсекречено зовнішній вигляд нового смартфона Motorola з висувною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розсекречено зовнішній вигляд нового смартфона Motorola з висувною камерою

Фондовий ринок
572
Бразильське відділення Motorola опублікувало серію знімків смартфона під назвою One Hyper, особливостями якого стали тонкі дисплейні рамки і відсутність вирізів на дисплеї.
Хоча апарат ще не був представлений виробником, інсайдери вже злили в мережу його ключові технічні характеристики. За даними мережевих інформаторів, смартфон отримав 6,39-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2340×1080 пікселів без «чубчика», «краплі» та інших вирізів. Селфі-камера пристрою з роздільною здатністю 32 Мп розташована на висувному механізмі у верхньому торці корпусу. Новинці приписують процесор Qualcomm Snapdragon 675, 4 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті.

Модуль подвійної тильної камери пристрою представлений основним сенсором з роздільною здатністю 64 Мп (f/1.8) і допоміжним 8-мегапіксельним датчиком глибини (f/2.2), а також модулем лазерного автофокусу. Заявлена інсайдерами ємність акумулятора гаджета становить 3600 мАг. За розблокування пристрою відповідає сканер відбитків пальців на задній кришці. Реліз Motorola One Hyper, що працює під управлінням Android 10, очікується в Бразилії до кінця поточного місяця. Вартість смартфона ще невідома.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас