У Харківській області невідомі підірвали банкомат і викрали гроші (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харківській області невідомі підірвали банкомат і викрали гроші (відео)

Кримінал
348
У Харківській області поліцейські встановлюють осіб, які вночі підірвали банкомат і викрали чотири касети з грошима.
Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області, повідомлення про те, що на вулиці Світанковій в місті Первомайському стався вибух банкомату, надійшло до районної поліції 29 листопада о 2:59.
На місце виїжджала група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, керівництво Первомайського відділу поліції, співробітники місцевої прокуратури, експерти, працівники кінологічного центру та вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області, пересувна криміналістична лабораторія.
При огляді фахівці встановили, що невідомі підірвали банкомат і вкрали чотири касети з грошима. В результаті події ніхто з громадян не постраждав. За висновком фахівців вибухотехнічного управління обласного главку поліції, зловмисники використовували саморобний вибуховий пристрій.

Сума викрадених коштів встановлюється. Інформація зареєстрована в єдиному обліку заяв і повідомлень Першотравневого відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас