Стало відомо, коли почне роботу Roshen Winter Village — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли почне роботу Roshen Winter Village

Фондовий ринок
2436
Корпорація Roshen (Київ), найбільший виробник кондитерської продукції в Україні, витратила на створення і запуск зимової ярмарки і катка Roshen Winter Village на території Київської кондитерської фабрики “Рошен” більш ніж 170 млн грн.
Як повідомила прес-служба компанії, на території Київської кондитерської фабрики “Рошен” 30 листопада вперше відкриється Roshen Winter Village, який включає зимовий ярмарок, відкритий каток, парк з фонтаном, міський стріт-фуд, в центрі якого розташується святкова ялинка.
Сезонний каток є одним з найбільших в Україні – його площа становить майже 2 тис. кв. м. Зокрема, він розміщений в новому парку, створеному в рамках проєкту Roshen Plaza.
Як уточнили агентству “Інтерфакс-Україна” в прес-службі, проєкт парку з фонтаном і катком розробило ландшафтне бюро InSitu (Ліон, Франція). Каток має підсвічування з оптоволокна, замороженого в льоду, і світломузичне шоу.
“Встановлення ковзанки Roshen не націлене на отримання прибутку, оскільки кошти, що надходять від продажу квитків, не покривають витрати”, – стверджують в компанії.
Урочисте відкриття ковзанки і запалення Новорічної ялинки заплановано на 7 грудня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас