Соціальна мережа Twitter ініціює зачистку "мертвих" акаунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Соціальна мережа Twitter ініціює зачистку "мертвих" акаунтів

Фондовий ринок
263
Соціальна мережа Twitter вирішила провести масштабну зачистку “мертвих” акаунтів. До 11 грудня користувачам, які мінімум пів року не заходили в додаток, необхідно повернутися на свою сторінку, щоб вона не була видалена адміністрацією. Про це повідомляє видання The Verge.
Як стало відомо, лист з попередженням про видалення соціальна мережа розсилає користувачам на електронну пошту. Власне, сама зачистка спрямована на надання користувачам більш точної інформації, яку вони отримують через соцмережу.
“Ми почали активну роз’яснювальну роботу з багатьма акаунтами, які не заходили в Twitter протягом більш ніж шести місяців, щоб повідомити їм, що їхні облікові записи можуть бути назавжди вилучені через тривалу бездіяльність”, — повідомляє видання.
У прес-службі соцмережі також наголосили, що процес видалення “мертвих” акаунтів займе не один день, а розтягнеться на багато місяців.
Раніше портал “Коментарі” писав, що представник США Брайан Хукс закликав керівників найбільших соцмереж в інтернеті — Twitter, Instagram і Facebook — блокувати акаунти лідерів Ірану, поки ті не скасують рішення про масове блокування інтернету у населення.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас