Найнадійніший недержавний банк України – Райффайзен Банк Аваль, — журнал "Гроші" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найнадійніший недержавний банк України – Райффайзен Банк Аваль, — журнал "Гроші"

Особисті фінанси
131
Київ. 26 листопада. — Райффайзен Банк Аваль продовжує лідирувати у Рейтингу надійності великих роздрібних банків, складеному журналом «Гроші» на основі офіційної звітності банків станом на 1 жовтня 2019 р.
Райффайзен Банк Аваль за результатами третього кварталу цього року зберіг друге місце в цьому рейтингу журналу та став найнадійнішим недержавним банком України.
Складаючи рейтинг, експерти журналу враховували обсяг коштів населення у фінустанові, її власний капітал, надійність акціонерів, відсутність проблем зі здійсненням виплат депозитів, розмір ставок за вкладами фізичних осіб на три місяці.
Райффайзен Банк Аваль відзначено також як один із найприбутковіших банків країни – за 9 місяців 2019 року він отримав 3,5 млрд грн прибутку.
«Гроші» — всеукраїнський журнал про особисті фінанси, видається з 2006 року. Рейтинг надійності банків складається виданням на постійній основі. Райффайзен Банк Аваль неодноразово був лідером цього рейтингу.
Райффайзен Банк Аваль продовжує зберігати позиції кращого банку України за різними показниками. Із початку 2019 року на міжнародному рівні «Кращим банком в Україні» його назвали експерти впливових видань Euromoney, Global Finance та EMEA Finance.
В українських рейтингах Райффайзен Банк Аваль очолив рейтинг «Топ-20 найнадійніших банків України» (журнал «Новое время»), став лідером рейтингу стійкості українських банків (портал «Мінфін») та рейтингу життєздатності українських банків (бізнес-портал Mind), отримав найвищу оцінку у ТОП-13 найнадійнійших банків України (компанія YouControl), був відзначений як кращий недержавний банк («50 провідних банків України–2019» компанії «Фінансовий клуб») тощо.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас