3 дні до FinRetail 2019. Про що ще будуть говорити експерти і учасники конференції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

3 дні до FinRetail 2019. Про що ще будуть говорити експерти і учасники конференції

Світ
362
Цієї п’ятниці, 29го листопада відбудеться масштабна, практична конференція лідерів фінансового роздрібу – FinRetail 2019.
два потоки, 40 спікерів та понад 400 учасників зберуться в Києві для обговорення найгарячіших і актуальних тем галузі.
Віце президента і керівник бізнесу Private Banking & Individual Banking Expobank, доктор економічних наук, МВА, професор Бізнес Школи Міжнародний Інститут Менеджменту – Олексій Александров, розповість про вимоги та очікування клієнтів – власників великого приватного капіталу до цифрових технологій і рішень, а також про формування лояльності в епоху четвертої промислової революції.
3 дні до FinRetail 2019. Про що ще будуть говорити експерти і учасники конференції
Про те, як домогтися стабільності скорингу і забезпечити максимальну безпеку в роботі з персональними даними дізнаємося від CEO компанії MyCredit – Дмитра Стензі.
Приклади існуючих продуктів лояльності на банківському ринку і чому точкові рішення “для галочки” – це більше про витрати, а не про прибуток розглянемо з співзасновником компанії Solanteq Павлом Малишевим.
Як стати улюбленим брендом для клієнта і чи існує панацея від хейтерства розповість комерційний директор moneyveo – Максим Параска.
Чи є шанси у класичного банку пройти в fintech? Як знаходити і завойовувати нові ніші конкурувати з великими банками і Фінтех компаніями поділиться Голова Правління КОНКОРД банк – Юрій Задоя.
3 дні до FinRetail 2019. Про що ще будуть говорити експерти і учасники конференції
Про мистецтво інтеграції в екосистему клієнта, а також про те навіщо створювати додаткову цінність вашої пропозиції розповість комерційний директор TSi (CRM & BPM) – Вікторія Омельченко.
3 дні до FinRetail 2019. Про що ще будуть говорити експерти і учасники конференції
Керівник відділу маркетингу PSP Platon Гела Слюсарчук виступить в потоці МФО з темою: «Money Journey: конверсія, ефективність і розрахунок тарифу». Основні тези, про які буде говорити спікер:
  • Конверсія верифікації має величезний вплив на фінансовий результат.
  • Тариф сам по собі не означає нічого.
  • Витрати на погашення завжди треба вважати на рівні “омніканальності”.
До того ж, компанія пропонує взяти участь в конкурсі і виграти круті світшоти і пауербанкі-блокноти від PSP Platon! Компанія PSP Platon є щорічним спонсором FinRetail і займає лідируючу позицію в обслуговуванні мікрофінансового сектора України.
Окрім насиченої інформаційної програми учасників чекає:
  • Авторський майстер-клас на тему «Як уникнути емоційного вигорання на роботі» від бізнес- тренер, гештальт – терапевта, актора і викладач театр-студії імпровізації “Чорний Квадрат” – Олександра Олешко;
  • Доступ до презентацій всіх експертів конференції;
  • Інтерактивна демо-зона – 15 стендів;
  • Розіграш подарунків;
  • Повний фотозвіт з місця подій;
  • Якісний нетворкінг і невимушена атмосфера для налагодження ділових зв’язків;
  • Смачна кава non-stop;
  • Вишукана кухня, напої
Більше про програму та умови участі на сайті: http://bit.do/fir5F
Організатор конференції компанія BankOnline.
Місце проведення: Київ, пр. Степана Бандери, 23, Pochayna Event Hall
Захід проходить за підтримки асоціацій: банків НАБУ, фінансових компаній ВАФК, платіжних систем UAPS, страхових компаній УФC і ІТ-компаній – IT Ukraine Association; а також медіа-партнерів: Minfin.com.ua, Finance.ua, UaNews, PaySpaceMagazin, ФУЕТЕ, Work.ua, Forinsurer
За матеріалами:
BankOnline
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас