Як нарешті закінчити ремонт з кредитною карткою ХочуКа від Юнекс банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як нарешті закінчити ремонт з кредитною карткою ХочуКа від Юнекс банку

Особисті фінанси
40
Ремонт – це така ж постійна тема, як і комунальні платежі. Щодня тисячі людей бажають нарешті покінчити з ним і заселитись у свіжу квартиру/будинок. За статистикою, кредити на ремонт – другі у рейтингу найпопулярніших запитів. І якщо відверто, то дійсно – вартість ремонту в новій квартирі буде складати від 20% до 60% вартості самої квартири і залежить від багатьох факторів. Тепер щодо дедлайнів. Більшість бажають завершити основні роботи за 60 днів і потім, по мірі можливостей, покращувати своє житло, купляючи необхідні елементи меблів, побуту тощо.
Як нарешті закінчити ремонт з кредитною карткою ХочуКа від Юнекс банку
Гроші на ремонт – завжди у кишені
Юнекс Банк пропонує обходити процедуру кредиту і отримувати гроші по мірі необхідності прямо на власну картку. Це можливо при оформленні кредитної картки ХочуКа:
До 55 днів користування кредитними коштами без комісій і платежів,
До 75 000 грн кредитного ліміту,
Найбільший кешбек у спеціалізованих будівельних магазинах – повертаємо аж 20%!
Витрачай, повертай, повторюй – кешбек залишай собі
Взагалі, ремонт – це майже постійний стан. Навіть коли його завершуєш, з’являється необхідність купити меблі, купити подарунки на Новий Рік чи нарешті з’їздити відпочити. Витрачати кошти на картці можна на будь-які послуги чи товари: ми повертаємо кешбек за витрачені кредитні та власні кошти у 6 категоріях та даємо можливість жити комфортно у будь-який момент часу.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас