АТ „Кредит Банк (Україна)” розпочав працювати з ПДВ облігацій на вторинному ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ „Кредит Банк (Україна)” розпочав працювати з ПДВ облігацій на вторинному ринку

Фондовий ринок
150
АТ „Кредит банк (Україна)” розпочав роботу з клієнтами – власниками облігацій внутрішньої державної позики, що випущені Мінфіном України для погашення простроченої бюджетної заборгованості з податку на додану вартість (ПДВ облігації) згідно Постанови КМУ від 25 грудня 2003 р. № 2014.
В АТ „Кредит Банк (Україна)” всім юридичним особам - власникам ПДВ облігацій будуть запропоновані послуги з надання кредитів під заставу зазначених облігацій та їх викуп в залежності від бажання потенційних клієнтів.
Довідка:
ПДВ облігації є середньостроковими амортизаційними облігаціями і мають строк обігу 5 років. Номінальна вартість становить 1 тис. гривень. Загальний обсяг емісії – 1,926 млн. грн. Погашення здійснюється шляхом проведення щорічних виплат з погашення основної суми боргу в розмірі 20 відсотків номінальної вартості облігації. Облігації мають купони. Купонний період становить один рік. Ставка дохідності за облігаціями встановлюється на рівні 120 відсотків облікової ставки Національного банку ( на сьогодні 8,4%), яка діяла у відповідному періоді нарахування доходу.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас