Тас24 Бізнес поповнив колекцію нагород дипломами Sme Banking Club — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тас24 Бізнес поповнив колекцію нагород дипломами Sme Banking Club

Кредит&Депозит
57
Тас24 Бізнес поповнив колекцію нагород дипломами Sme Banking Club
Олександр Ніколенко, керівник ТАС24 Бізнес, виступив на Central Asia SME Banking Club Conference 2019 в Алмати.
Конференція відбулась з метою обміну досвідом і найкращими банківськими практиками різних країн. Ключовими темами обговорення стали стратегія (тренди ринку та нові потреби клієнтів), цифровий банкінг (найкращі кейси року та перспективи розвитку мобільного банкінгу для бізнес-клієнтів), жіноче підприємництво. Олександр презентував колегам-банкірам із країн Центральної Азії кейс створення першого онлайн-банку для МСБ в Україні та секрети успішного перетворення внутрішнього стартапу на повноцінний банк всього за 9 місяців.
У рамках конференції відбулась Експертна Рада – закрита зустріч SME Banking Club, присвячена фінансуванню МСБ та аналізу найкращих кредитних продуктів із всіх країн-учасниць клубу. Експертна Рада проаналізувала найкращі овердрафти та беззаставні кредити з можливістю оформлення онлайн. За результатами ТАС24 Бізнес увійшов в шорт-ліст найкращих беззаставних кредитів 2019 у регіоні СНД та Кавказу зі своїми найпопулярнішими продуктами – Кредитом на Розвиток Бізнесу та Кредитним Лімітом на Поточний Рахунок.
Нагадаємо, що в серпні цього року ТАС24 Бізнес увійшов до ТОП-20 найкращих онлайн-банків регіону країн СНД та Кавказу за версією рейтингу Business Online Banking 2019 SME Banking Club.
“Коли постійно впроваджуєш інноваційні продукти, створюєш новий функціонал, вдосконалюєш тарифи і робиш все це дуже швидко, зовсім не вистачає часу озирнутись назад і оцінити шлях, який пройшла наша команда всього за 2 роки. А такі події як Конференція SME Banking Club – гарний привід підбити підсумки і порівняти швидкість і вектори нашого розвитку з іншими банками різних країн. Чесно кажучи, мені приємно, що наш зовсім молодий банк дуже добре виглядає на фоні банків з багаторічною історією і наш досвід, наші напрацювання стають корисними для колег з інших країн, які також будують онлайн-банки для МСБ”, – коментує Олександр Ніколенко.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас