Digital Lending 2019 – подія, що змінить майбутнє українського фінансового сектору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Digital Lending 2019 – подія, що змінить майбутнє українського фінансового сектору

Особисті фінанси
154
22 листопада в Києві відбудеться Digital Lending – найбільша в Україні конференція про цифрове кредитування та фінанси
22 листопада Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній проведе наймасштабнішу в країні конференцію про цифрове кредитування та фінанси – Digital Lending 2019. Подія відбудеться в офісі KPMG Ukraine. На конференції очікується близько 200 гостей та понад 25 спікерів.
Digital Lending – це майданчик для продуктивного нетворкінгу, де можна познайомитися з ключовими гравцями фінансового сектору та завести корисні знайомства з колегами. Представники провідних кредитних компаній, банків та державних органів говоритимуть на конференції про актуальні тренди галузі та майбутнє фінансів.
Серед спікерів Digital Lending – директор департаменту ліцензування НБУ Олександр Бевз, голова Українського бюро кредитних історій Богдан Пшеничний, керуючий партнер UAPAY Дмитро Зарахович, CEO Moneyveo Олена Андронікова, голова Української асоціації фінтех та іноваційних компаній Ростислав Дюк та багато інших. Загалом на гостей конференції чекають 15 виступів, в тому числі панельна дискусія за участі топових спікерів.
Партнери конференції – KPMG та Ukrsibbank.
 
Довідкова інформація
Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній — це об’єднання, що має на меті сприяти розбудові вітчизняного ринку фінансових технологій, створенню сильної фінтех-екосистеми та підвищенню фінансової інклюзії в Україні. Членами асоціації є провідні українські фінтех-копанії та банки. Вона є центром тяжіння між фінтех-сектором, класичними гравцями ринку, державними органами, інвесторами та суспільством і пропонує їм незалежну платформу для комунікації. Асоціація виступає організатором галузевих та освітніх заходів, серед яких найбільша щорічна фінтех-конференція України UAFIN.TECH, різноманітні програми підтримки стартапів, лекції для студентів тощо.
Сайт конференції:
https://dl.fintechua.org/
Контакти для учасників та партнерів:
Лілія Євсюкова
le@fintechua.org
Контакти для ЗМІ:
Роман Судольський
ixlodus@gmail.com
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас