Honda Civic оновилася для Європи (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda Civic оновилася для Європи (фото)

Технології&Авто
1089
Слідом за оновленням американської версії Honda Civic рестайлінгу піддався європейський варіант моделі. Японці злегка підретушували зовнішність, поліпшили оздоблювальні матеріали в салоні і замінили віртуальні кнопки медіасистеми.
Покупці «Цивика» залишилися незадоволені віртуальними кнопками мультимедійного комплексу, тому головним нововведенням стало повернення до фізичних перемикачів.
Зліва від центрального дисплея з’явилися кнопки швидкого доступу до навігації та телефону, а ще оновився блок управління клімат-контролем. В обробці використовують нові текстуровані панелі, за доплату доступне електрорегулювання водійського крісла у восьми напрямках.
Honda Civic оновилася для Європи (фото)
Зовні Honda Civic змінився за рахунок додавання L-подібних «лез» над протитуманними фарами, оновленої світлодіодної оптики, яка відтепер пропонується по всіх комплектаціях, нових легкосплавних коліс, в тому числі 17-дюймових Shark Grey. Моторна гамма та ж: літровий бензиновий турбомотор (126 сил і 200 Нм), 1,5-літрова «четвірка» VTEC Turbo (182 сили і 240 Нм) і дизель 1.6 i-DTEC (120 сил і 300 Нм). Автомобілі з молодшим двигуном оснащуються варіатором, інші – шестиступінчастою “механікою”.
Honda Civic оновилася для Європи (фото)
Замовити оновлений Civic у Європі можна з наступного місяця. Поставки почнуться в січні 2020 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас