Ідея Банк запустив сервіс кур’єрської доставки кредитних карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк запустив сервіс кур’єрської доставки кредитних карток

Особисті фінанси
51
Ідея Банк запустив сервіс кур’єрської доставки кредитних продуктів по першим п’яти містам-мільйонникам: Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпро.
Вже 100 клієнтів скористалися сервісом та отримали картки чи продукти Ідея Банку.
Відтепер у нинішніх та нових клієнтів Ідея Банку немає необхідності відвідувати відділення для оформлення банківського кредитного продукту.
Щоб скористатись послугою кур’єрської доставки, клієнту достатньо заповнити онлайн-заявку на продукт та очікувати дзвінка від оператора контакт-центру, у розмові з яким вказати, що доставка має бути виконана в зручне для нього місце.
Замовити онлайн та отримати через кур’єра можна як кредитну картку з пільговим періодом до 92 днів або готівковий кредит на будь-які потреби, так і споживчий кредит на товари та послуги.
Ця послуга для клієнта повністю безкоштовна.
 
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
Банк надає послуги у 82 відділеннях та 200 консультаційних центрах по всій Україні. Продуктами банку користуються 300 тисяч клієнтів. Команда професіоналів банку об’єднує 1,2 тис. осіб.
Банк – переможець низки рейтингів у номінаціях роздрібного кредитування та надійності.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас