Гончарук планує залучити на реконструкцію аеродрому «Запоріжжя» понад 611 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук планує залучити на реконструкцію аеродрому «Запоріжжя» понад 611 мільйонів

Казна та Політика
281
Влада планує у рамках державної програми розвитку аеропортів залучити понад 611 млн грн на реконструкцію аеродрому «Запоріжжя» до 2023 року.
Про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив на своїй сторінці у Facebook.
“Завдяки державній програмі розвитку аеропортів плануємо залучити більше 611 млн грн на реконструкцію аеродрому «Запоріжжя» до 2023 року”, – написав глава уряду.
Гончарук зазначив, що реконструкція аеропорту ведеться. Урядова делегація змогла у цьому переконатися, коли побувала на відремонтованій злітно-посадковій смузі запорізького аеропорту. Ремонтні роботи там завершили тиждень тому.
“На цей аеропорт у нас з міністром Владиславом Криклієм амбітні плани. Уже в грудні завершується будівництво та починає працювати новий термінал площею більше 12,5 тис. кв. м. Він зможе обслуговувати близько 400 пасажирів на годину – 250 – на міжнародних рейсах та 150 – на внутрішніх”, – підкреслив прем’єр-міністр.
Він нагадав, що минулого тижня один із найбільших світових лоукостерів WizzAir відкрив 6 нових рейсів у Європу із Запоріжжя, а SkyUp запустив рейс Київ – Запоріжжя 6 днів на тиждень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас