Сьогодні суд заслухає справу щодо мільйонного боргу Суркіса перед ПриватБанком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні суд заслухає справу щодо мільйонного боргу Суркіса перед ПриватБанком

Фондовий ринок
993
Сьогодні, 25 жовтня, у Голосіївському районному суді Києва слухатиметься справа за позовом АТ КБ “Приватбанк” до Ігоря Суркіса про стягнення заборгованості за кредитними договорами.
Про це свідчать дані Єдиного реєстру судових рішень.
Так, 5 лютого 2018 року ПриватБанк подав позовну заяву про стягнення з Суркіса заборгованості за кредитним договором з липня 2014 року, в сумі 4 млн 629,4 тис. грн. Того ж місяця районний суд Києва відкрив провадження у цивільній справі.
У березні 2018 року Суркіс звернувся до суду з клопотанням про проведення закритого процесу у справі, аргументуючи прохання тим, що при розгляді справи може бути розкрита інформація про банківську таємницю. Але суд у задоволенні клопотання Суркісу відмовив.

Як погасити кредит в Приватбанку

Надалі ПриватБанк подав до суду заяву про зменшення позовних вимог і попросив служителів Феміди стягнути з Суркіса на користь банку заборгованість у розмірі 945,5 тис. грн. При цьому в матеріалах суду відсутня інформація про те, що стало причиною для перегляду заявленої суми боргу у бік зменшення в 4 рази.
Крім того, ПриватБанк повідомив суду про те, що в липні 2013 року між банком та Суркісом був укладений ще один договір, за яким відповідач також має перед ним заборгованість, і подав до суду клопотання з проханням об’єднати в одне провадження цивільну справу. Суд клопотання банку задовольнив.
Відтоді справа слухається у Голосіївському районному суді. В 2019 році, як свідчать дані реєстру, було два засідання у справі. Наступне засідання відбудеться сьогодні, 25 жовтня. В його рамках суд заслухає представника Приватбанку в режимі відеоконференції.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас