Огляд МАС 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Огляд МАС 2019

Особисті фінанси
51
Завершився довгоочікуваний МАС у Києві. Коли всі вже видихнули, можна підбити деякі підсумки. На сайті організатори заявляли 2000 учасників, а прийшло понад 2500. Цього не очікував ніхто. Благо, майданчик був обраний із запасом і зміг вмістити всіх охочих. Хоча вентиляційна система все ж таки не справлялася, і в деяких зонах було душно.
Огляд МАС 2019
За офіційною статистикою, до Києва приїхали гості з 34 країн. Були відвідувачі з Туреччини, Канади та ПАР. При цьому перетини між конференцією в Москві і конференцією в Києві на подив мінімальні. Лише 20% гостей відвідують обидва івенти. Решта 80% – нова аудиторія, що є приємною новиною для компаній, які постійно перебувають в пошуку нових арбітражників. Зріс і відсоток арбітражників та вебмайстрів по відношенню до компаній. При цьому кількість компаній не зменшилася. На MAC Kyiv було 73 стенди, і близько 70 компаній відвідали захід за Компані пасом.
Огляд МАС 2019
Зарубіжні гості знову із задоволенням приїжджають до Києва. Особливо приємно було бачити перші особи зарубіжних компаній, які вперше відвідали конференцію в СНД. Такий міжнародний обмін дозволяє арбітражникам знаходити більш цікаві схеми, а компаніям – залучати бурж афілейтів. Основною проблемою залишається мовний бар’єр – не всі говорять англійською. Але організатори надають перекладачів для зарубіжних компаній, щоб полегшити їм спілкування з веб-майстрами з СНД.
Огляд МАС 2019
Хто стежив за новинами в офіційному чатику MAC, той встиг відвідати кілька тематичних вечірок, які проводилися поруч з датами конференції. Welcome Partners відкрили цю хвилю вже в неділю 6-го жовтня, а Affiliate Embassy запрошували всіх охочих на пізній лаундж 9-го. За 4 дні, за бажання, можна було відвідати близько 6-8 крутих паті, що багато хто і зробив.
Огляд МАС 2019
Огляд МАС 2019
Вже зараз відкрився ранній продаж квитків на Московський МАС, який відбудеться в кінці квітня. За словами організаторів, він триватиме 2 дні, збере багато міжнародних гостей і ще більше тематичних вечірок. Квитки за найнижчою ціною вже доступні на офіційному сайті. Як правило, вартість буде підвищуватися, тому якщо ви любите МАС і плануєте їхати на наступний, немає сенсу відкладати це питання на потім. Деякі компанії не відкладають і вже на Київському MAC забронювали собі стенди на московську конференцію. Це опосередковано свідчить про те, що конференція вдалася.
Варто подумати, може, взяти квиточок відразу? :)
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас