Творець Android показав смартфон з подовженим екраном (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Творець Android показав смартфон з подовженим екраном (фото)

Технології&Авто
2158
Смартфон Essential Phone (він же – Essential PH-1), створений компанією «батька» операційної системи Android Енді Рубіна, раніше провалився в продажах і був знятий з виробництва. Але Енді Рубін все ж таки зміг утримати стартап на плаву, і тепер він хоче дати своєму дітищу другий шанс.
Essential Products розробляє якийсь новий тип смартфона, яким в основному потрібно управляти за допомогою голосових команд. Тому Енді Рубін опублікував безліч фотографій вельми незвичайного концептуального смартфона Project Gem, який в підсумку може виявитися тим самим Essential Phone 2. Його головна особливість – неймовірно витягнутий екран.
Творець Android показав смартфон з подовженим екраном (фото)
Виробники вже давно експериментують з форм-факторами, але останнім часом особливо активно, що не дивно в нинішніх умовах стагнації ринку. Кожен намагається винайти новий «iPhone», який переверне ринок смартфонів. Пропонуємо вашій увазі фотографії, що демонструють безліч ранніх прототипів смартфона Project Gem в різних кольорах корпуса.
Творець Android показав смартфон з подовженим екраном (фото)
На фото можна бачити прототипи в чотирьох яскравих кольорах і дзеркальне глянсове покриття. Корпус виготовлений з використанням спеціального матеріалу GEM Colorshift.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас