День фінансів, 12 вересня: оновлення Приват24, презентація FacePay, плани Union Pay щодо України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 12 вересня: оновлення Приват24, презентація FacePay, плани Union Pay щодо України

540
Четвер, 12 вересня. Технологічний день у світі фінансових технологій.
Так, ПриватБанк в Дніпрі на Privat Innovation Day розповідав Finance.ua:
  • Про нову версію Приват24. З того, що особливо хочеться відзначити: в додатку додано дизайни всіх чинних карток. За кожною карткою доступні всі виписки. Управління лімітами. Є можливість заховати картки, якщо часто їх не використовуєш. Додано різні валюти і курси Нацбанку. Є можливість виставити будь-який курс валют на головний екран. Більше про оновлення Приват24.
  • Про те, що таке технологія FacePay, і як вона готова допомагати користувачам. У ПриватБанку вірять, що програма буде набирати популярності. Зазначимо, що FacePay24 використовує одну з найбільш провідних в світі систем автоматичного розпізнавання облич Amazon Rekognition і дає можливість масштабувати цю послугу майже на будь-яку торгову точку. Більше про презентацію FacePay.
А під час PayTech Ukraine 2019 нам вдалося дізнатися:
  • Про фактори, що заважають українцям розраховуватися безготівковим способом. Виявляється, за останні п’ять років на 230% зросла кількість тих, хто використовує смартфон для пошуку інформації про товар. І на цілих 340% тих, хто за допомогою смартфонів купує товари. Водночас частка використання платіжних карток пригальмувала своє зростання. І все ще присутні бар’єри, що заважають українцям розраховуватися готівкою. Більше про бар’єри. Чи є такі у вас?
  • Про плани Union Pay щодо України. Наша країна – третій, але не останній за значимістю стратегічний район для Union Pay після Казахстану і Узбекистану. Після закінчення реєстраційної процедури в Нацбанку України в 2018 році UPI готова повноцінно виходити на ринок країни. Більше про плани Union Pay.
  • Про плани НБУ щодо регуляторного поля платіжного ринку. Регуляторне поле, яке стосувалося переказу коштів і платіжних систем України, в останні десятиліття тільки “наздоганяє”, оскільки ринок з впровадженнями технологій давно вже попереду. Також регуляторне поле не створювало умов для розвитку, а в деяких випадках навіть гальмувало процеси, що відбувалися на ринку. Більше про стратегію Нацбанку.
P. s. Останнім часом отримуємо багато коментарів і питань щодо податкової амністії. Щоб не бути багатослівними, ми попросили наших колег з Youtube-каналу Finance.ua в одному відео розповісти, що це таке і як нам з цим всім жити? 🎥
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас