Розкруткою бренду "Чорнобиль" займуться розробники Ukraine NOW — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкруткою бренду "Чорнобиль" займуться розробники Ukraine NOW

Казна та Політика
359
Державне агентство України з управління зоною відчуження та креативне агентство Banda, яке у 2018 році здобуло премію за розробку бренду України, підписали Меморандум про співробітництво, яке буде спрямоване на формування позитивного сприйняття бренду “Чорнобиль” серед широкої громадськості.
Як зазначив голова ГАУЗО Віталій Петрук, підписання документа дозволить посилити інформаційну стратегію агентства і показати Зону відчуження не лише як туристичну локацію, але і як унікальний науковий майданчик під відкритим небом.
“Крім того, в зоні відчуження відбуваються природоохоронні заходи, які сприяють збереженню і відновленню біорізноманіття, триває розвиток інфраструктури поводження з радіоактивними відходами, роботи на ЧАЕС, і саме до цих процесів ми хочемо привернути увагу громадськості і професіоналів”, — підкреслив Петрук.
Креативне агентство Banda приєднається до розробки бренд-стратегії для Чорнобильської зони, створення візуальної стилістики та креативної платформи кампанії з популяризації туристичного, наукового і соціально-економічного потенціалу територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас